Nummelan

helluntaiseurakunta

Seurakunnassamme on monenlaista toimintaa.

Tilaisuudet

Sunnuntai pyhinä on yleensä yksi tilaisuus, minkä aikana lapsille on oma pyhäkouluhetki. Lähes joka sunnuntai istumme myös kahvi tai tee kupposen ääreen tilaisuuden päätteeksi, jossa jaamme elämää ja uskoamme toisille.

Keskiviikkoisin kokoonnumme yhteen rukoilemaan ihmisten ja paikkakunnan asioiden puolesta.

Solutoiminta

Seurakunnassamme kokoontuu myös monenmuotoisia piensoluja. Jotkut soluista kokoontuvat kodeissa toiset seurakunnan tiloissa. Miehille ja naisille on omat solut sekä on myös joitakin yhteisiä soluja.

Rukous ja paastopäivät

Noin kerran kuussa vietämme pidemmän hetken rukoillen ja paastoten eri asioiden puolesta. Rukoushetkessä viivytään yleensä noin 4 tuntia.

Diakonia

Autamme ihmisiä jotka taistelevat arjen eri ongelmien kanssa keskustelemalla ja kuuntelemalla heitä sekä jakamalla heille vaatteita, huonekaluja joita olemme lahjoituksena saaneet. Mahdollisuuksien mukaan jaamme myös ruoka-apua sitä tarvitseville.

Työttömien ruokailut

Järjestämme kerran kuussa työttömille ja vähävaraisille ruokailun, jossa jaamme myös hengellistä ravintoa.

Musiikki

Musiikista vastaa Pitkät valot, Shir halel, Jippii Visertäjät lasten kuoro sekä seurakunta yhdessä pianosäestäjän kanssa.

Lapset

Kierrämme kouluissa esittämässä eriaiheisia opettavaisia raamattuun pohjautuvia nukketeatteri esityksiä.

Varhaisnuoret

Joka toinen viikko varhaisnuoret kokoontuvat harrastamaan jotain kivaa yhdessä. Leipomista, Frisbee golfia, Retkeilyä ynnä muuta sellaista mukavaa.

Nuoret