Nummelan

Olemme mukana seuraavissa kohteissa

• Anja ja Peter Janevin työ Bulgariassa
  • Jippiityö
  • Pietarin alueen sosiaalinen työ, juutalais- ja vankilatyö

Bulgaria

Sredecin kaupungissa toimiva romaniseurakunta vietti uuden kirkkorakennuksen vihkiäisjuhlaa 5.9.2010. Rakennusprojekti alkoi vuonna 2009. Alakertaan valmistui valoisa pääsali, lastenhoitohuone ja keittiö. Yläkertaan rakennettiin pastoriperheelle asunto.

Peter Janev ja Jordan Atanasov puolisoineen Seurakuntaan kuuluu 180 jäsentä. Jäsenmäärä kominkertaistui rakennusvaiheen aikana. Seurakunta jakaa ruoka- ja vaateapua lähiseudun asukkaille sekä sanomaa pelastavasta ja eheyttävästä rakkaudesta.Kirkkorakennus

Lähetyskeidas

Seurakunnassamme kokoontuu joka toinen torstai lähetyskeidas, jossa pidetään yhteyttä lähetystyöntekijöihin, kuullaan uutisia kentiltä ja rukoillaan. Olemme pitäneet vieraana monia lähettejä ja he toimittavat rukousaiheita myös kännykällä, niin että rukouspiiri toimii jatkuvasti. Uhritulojen lisäksi keräämme varoja arpajaisilla, myyjäisillä ja muilla tempauksilla. Joka kevät teemme virkistysretken johonkin lähialueelle.