Rauha teille!

Näin tervehti Jeesus opetuslapsiaan ylösnousemisensa jälkeen. Kun apostoli Paavali myöhemmin tervehti kirjeittensä alussa lukijoitaan, kirjoitti hän: “Armo teille ja rauha Jumalalta…!” Jeesus lupasi ennen kuolemaansa: “Rauhan minä jätän teille: minun rauhani – sen minä annan teille.”

Jeesus on Rauhanruhtinas ja vain hänen yhteydessään on mahdollisuus kokea todellista taivaallista rauhaa. Ja vain se, joka on osallinen tästä rauhasta, voi aidosti toivottaa rauhaa toisille. Apostoli Paavali eli Jumalan yhteydessä ja läsnäolossa; tästä yhteydestä ammentamaansa  rauhaa hän toivotti lukijoilleen.

Tämä pastorin palsta ei ole olemassa sen tähden, että sellainen kuuluu seurakunnan kotisivulla olla. Tämä palsta on olemassa sen tähden, että vähintään joka viikko tahdon välittää lukijoilleni ajatuksia siitä Jumalan elämästä, josta me olemme Raamatun ilmoituksen perusteella osallisia. Kun tarvitset rohkaisua elämän haasteiden ja myllerrysten keskellä, voit etsiä sitä säännöllisesti täältä.

Rauha sinulle!