Seurakunnassamme on monenlaista toimintaa, tervetuloa mukaan!

Lähetystyömme

• Espanjan työ
  • Jippii-työ
  • Pietarin alueen sosiaalinen työ, juutalais- ja vankilatyö
  • Israel-työ
  • Intian Gospel for Asia -työ

Lähetyskeidas

Seurakunnassamme kokoontuu joka toinen torstai lähetyskeidas, jossa pidetään yhteyttä lähetystyöntekijöihin, kuullaan uutisia lähetyskentiltä ja rukoillaan niiden puolesta. Olemme pitäneet vieraana monia lähettejä ja he toimittavat rukousaiheita myös kännykällä, niin että rukouspiiri toimii jatkuvasti. Uhritulojen lisäksi keräämme varoja arpajaisilla, myyjäisillä ja muilla tempauksilla. Joka kevät teemme virkistysretken johonkin lähialueelle.

Tilaisuudet

Sunnuntaisin on yleensä yksi tilaisuus, jonka aikana lapsille on pyhäkoulu kahdessa ryhmässä; alle kouluikäisille omansa. Lähes joka sunnuntai istumme myös kahvi -tai teekupposen ääreen tilaisuuden päätteeksi jakamaan elämää ja uskoamme.

Keskiviikkoisin kokoonnumme yhteen rukoilemaan ihmisten ja paikkakunnan asioiden puolesta.

Solutoiminta

Seurakunnassamme kokoontuu myös monenmuotoisia piensoluja. Jotkut soluista kokoontuvat kodeissa, toiset seurakunnan tiloissa. Yhteisten solujen ohella miehille ja naisille on omat solunsa.

Rukous- ja paastopäivät

Kerran puolessa vuodessa vietämme rukous- ja paastopäiviä, rukoillen ja paastoten eri asioiden puolesta. Rukoushetket yleensä klo 15-20.

Diakonia

Autamme ihmisiä, jotka taistelevat arjen eri ongelmien kanssa keskustelemalla ja kuuntelemalla heitä sekä jakamalla heille vaatteita, huonekaluja, joita olemme lahjoituksena saaneet. Mahdollisuuksien mukaan jaamme myös ruoka-apua sitä tarvitseville.

Työttömien ruokailut

Järjestämme kerran kuussa työttömille ja vähävaraisille ruokailun, jossa jaamme myös hengellistä ravintoa.

Musiikki

Musiikista vastaa El-Roi, Hedelmäpuu, Jippii Visertäjät -lastenkuoro sekä seurakunta yhdessä säestäjän kanssa.

Lapset

Kierrämme kouluissa esittämässä opettavaisia Raamattuun pohjautuvia nukketeatteriesityksiä.

Varhaisnuoret

Joka toinen viikko varhaisnuoret kokoontuvat harrastamaan jotain kivaa yhdessä; leipomista, frisbeegolfia, retkeilyä ynnä muuta sellaista mukavaa.